FATF نمایه

یک هیأت آمریکایی برای اجرا شدن تحریم‌های ایران اخیرا به آنکارا رفته است. این هیأت متشکل از مقامات وزارت امور خارجه و خزانه‌داری آمریکا در دیدار با مقامات ترکیه تلاش کردند.

به گزارش مشرق، در روزهای اخیر یک هیأت آمریکایی برای اجرایی شدن تحریم‌های ایران به آنکارا رفته است. این هیأت متشکل از مقامات وزارت امور خارجه و خزانه‌داری آمریکا در دیدار با مقامات ترکیه تلاش کردند آنها را به رعایت تحریم‌های علیه ایران ترغیب کنند.

ریاست این هیئت آمریکایی با فردی به نام «مارشال بیلینگسلیا» معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در امور (مبارزه با) تأمین مالی تروریسم و جرایم مالی است.

دوره گرد آمریکایی، همان رییس FATF است!

آقای مارشال بیلینگسلیا [1]، که هم اکنون در دفتر تروریسم و اطلاعات مالی وزارت خزانه داری آمریکا به عنوان دستیار معاون تروریسم و اطلاعات مالی فعالیت می‌کند و در روزهای اخیر ، به دنبال فشار تحریمی علیه ایران در منطقه است، از نهم تیرماه ( 30 ژوئن) برای یک سال (تا 30 ژوئن 2019) به عنوان رییس FATF انتخاب شده است.[2]  سفرهای مارشال بیلینگسلیا در شرایطی که ریاست FATF را نیز بر عهده دارد، نشان دهنده پیوند عمیق FATF با وزارت خزانه داری آمریکا است. شاید همین مساله کافی باشد تا نسبت به برنامه اقدام ارایه شده از سوی FATF به ایران، تردید داشته باشیم.

بیشتر بخوانید:

دروغ ۸۰ میلیارد دلاری

چگونه کارِ" FATF" یکسره شد؟


سند دوره گردی رئیس اف ای تی اف برای اعمال تحریم علیه ایران

منتقدان بارها هشدار داده‌اند که اجرای کامل برنامه اقدام منجر به افزایش اثر تحریم‌های مالی آمریکا علیه ایران خواهد شد.

بیلینگسلیا پس از دیدار با مقامات ترکیه درباره تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفت: واشنگتن درباره پیامدهای خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران به‌روی اقتصاد ترکیه حساس است. بیلینگسلیا در ادامه سخنانش با اعلام این موضوع که مهمترین دلیل سفر وی به ترکیه بحث درباره بدترین حامی تروریسم در جهان یعنی ایران است، گفت: آمریکا ارزیابی‌هایی درباره فعالیت‌های مختلف رژیم ایران انجام داده که تهدید مستقیمی علیه آمریکا، ترکیه و دیگر متحدان ناتو است. ما درباره تأثیراتی که این موضوع می‌تواند بر اقتصاد ترکیه داشته باشد بسیار حساس هستیم، این چیزی بود که ما مذاکره کردیم.

این مقام آمریکایی اضافه کرد: تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا بسیار فراگیر خواهد بود چون رفتار ایران بسیار نگران‌کننده شده و خطر آغاز یک بحران در سرتاسر خاورمیانه را به‌وجود آورده است. اقدامات ایران جهان را مکانی بسیار خطرناک کرده است. چه اتفاقی خواهد افتاد اگر موشک‌های آنها در ریاض فرود آید و چه اتفاقی خواهد افتاد که گروه‌های مسلح مورد حمایت ایران یک اشتباه محاسباتی در سوریه در قبال اسرائیل مرتکب شوند. بنابراین ما احساس می‌کنیم که فشار اقتصادی شیوه مناسبی برای مقابله با این چالش بوده تا مانع از هرگونه محاسبات اشتباه شویم، بنابراین شما انتظار دارید که ما بسیار فعال‌تر از گذشته باشیم.

امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی، لایحه اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم را برای کسب رضایت FATF به صحن خواهند آورد، آیا نمایندگان مجلس متوجه این مسایل هستند؟

[1] Marshal Billingslea

[2] http://www.fatf-gafi.org/about/fatfpresidency/

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۰:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۱
    3 1
    اسرائیل در سوریه چه کار دارد؟!موشک ایران چرا باید به ریاض بخورد؟!انگاربرنامه ریزی کردند ایران رو بزنند؟
    • IR ۱۰:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۱
      7 41
      دقیقا منتها میخوان فشار واسه مذاکره موشکی بیارن که فکر کنم شکست خوردن برای همسن مسخوان یک تظاهرات بزرگ فراهم کنن توی ایران از یک طرف تروریست ها مرز ها رو نا امن کنند بعدش عربستان و اسرائیل حمله کنن به ایران ولی کور خوندن
    • IR ۱۱:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۱
      5 40
      اگه ...شو داشتن تا الان زده بودن ولی خودشون هم خوب میدونن که اگه بزنن جوری میخورن که دیگه نمیتونن بلند بشن
    • IR ۱۲:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۱
      8 0
      اینهمه میگفتن FATF ال است بل است....برنامه خودشون بوده مثل پروژه یوز ایرانی....که جاسوس بودن همه ششون
  • IR ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۱
    7 0
    نیاز به سفرهای مسئولین امریکا نیست برای تحریم های ایران... مسئولین ایران اینکارو میکنن... مسئولین دارند از مردم انتقام میگیرن
  • IR ۱۰:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۱
    7 0
    تا وقتی لبیرال ها و مزدوران تو این مملکت هستند نیازی به دشمن خارجی نداریم.
  • IR ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۱
    3 0
    بهترین راهکار ایران استفاده از ظرفیت دیپلماسی ونفوذ تو منطقه هست .نباید فرصتهای پیش رومون رو بسوزانیم .با این وضعیت اقتصادی ونرخ دلار اگر از ابان تحریمها شروع بشه ونرخ دلار همین طور بالا بره اون وقت ما تو موضع ضعف هستیم .باور کنین نصف این مشکلات زیر سر عربستان هست بهتره یک جوری سنگامون رو با این کشور با مذاکره وابکنیم .جنگ وموشک پرانی قطعا برنده ای نخواهد داشت .اون دوستانی که از بستن تنگه هرمز میگن به این فکر نمی کنند که ممکنه امریکاییها سکوهای نفتی ما رو بزنند ؟کما اینکه تو سال ۶۷ همین کار رو کردند و در اخر ایران زیر فشار قطعنامه رو قبول کرد.واقعیت اقتصادی جامعه رو هم ببینیم .خیلیا استخدام رسمی با حقوق بالای سه میلیونی ندارند کار قراردادی دارند اون هم ماهانه .اجاره نشینی ونبود امنیت شغلی واین همه فساد و رانت از مردم نباید انتظار مقاومت داشت چون مردم تبعیض‌ها رو می‌بینند.البته برنده جنگ احتمالی تنها جنابان پوتین وترامپ هستند که فاکتورهای اسلحه رو تو خاورمیانه صادر میکنند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس